Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

21.10.2022 | 11:23

18 жовтня 2022 р. викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка відбулася з нагоди  з нагоди 55-річчя кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій у Києві. Зокрема, до роботи конференції долучилися науковці – доценти Майкова С.В., Федина Л.О. та Маслійчук О.Б.

Доцентка кафедри, к.т.н. Маслійчук О.Б. підготувала тези із темами:

  • «Розробка асортименту напівфабрикатів із мяса індички для закладів ресторанного господарства»
  • «Наукові підходи щодо використання нетрадиційної сировини в технології м’ясних фаршів»

Загалом, науково-практична конференція проходила по таких тематичних напрямках:

  • Світовий та регіональний ринок м’ясної галузі. Тенденції, інновації, перспективи.
  • Нормативне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м’яса.
  • Актуальні технології та інновації м’ясопереробної галузі.
  • Використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів галузі.
  • Інноваційні теxнoлoгiï перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини галузі.
  • Інноваційні складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі.
  • Сучасні тенденції та стратегії розвитку промислового та крафтового виробництва.
  • Інновації в харчових технологіях та продукції для НоReCa в туризмі: досвід та перспективи в Україні.
  • Тенденції та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності.

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вітає кафедру технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій із 55-річчям та висловлюємо подяку модератору конференції – Василю Миколайовичу Пасічному, завідувачу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів НУХТ, д.т.н., проф., лауреату Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.