Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»
18 жовтня 2022 р. викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка відбулася з нагоди з нагоди 55-річчя кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій у Києві. Зокрема, до роботи конференції долучилися науковці – доценти Майкова С.В., Федина Л.О. та Маслійчук О.Б.
Доцентка кафедри, к.т.н. Маслійчук О.Б. підготувала тези із темами:
- «Розробка асортименту напівфабрикатів із м‘яса індички для закладів ресторанного господарства»
- «Наукові підходи щодо використання нетрадиційної сировини в технології м’ясних фаршів»
Загалом, науково-практична конференція проходила по таких тематичних напрямках:
- Світовий та регіональний ринок м’ясної галузі. Тенденції, інновації, перспективи.
- Нормативне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м’яса.
- Актуальні технології та інновації м’ясопереробної галузі.
- Використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів галузі.
- Інноваційні теxнoлoгiï перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини галузі.
- Інноваційні складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі.
- Сучасні тенденції та стратегії розвитку промислового та крафтового виробництва.
- Інновації в харчових технологіях та продукції для НоReCa в туризмі: досвід та перспективи в Україні.
- Тенденції та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності.
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вітає кафедру технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій із 55-річчям та висловлюємо подяку модератору конференції – Василю Миколайовичу Пасічному, завідувачу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів НУХТ, д.т.н., проф., лауреату Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.