Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій долучились до гостьової лекції «Технологія організації гастрономічного туру Бессарабією» від Лариси Титикало

22.11.2023 | 11:38

20 листопада 2023 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня «Магістр» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – доцентки Майкова С.В., Маслійчук О.Б., Удуд І.Р та старша викладачка Максимець О.Б., долучились до гостьової лекції на тему: «Технологія організації гастрономічного туру Бессарабією», яку провела Лариса Титикало.
Лекція проведена на запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій.
Лариса Титикало – власниця господарства «Бринзарня», авторка книг про кухню Бессарабії, лідерка Спільноти «Slow food Bessarabia», популяризаторка Бессарабії, її кулінарії, культури, традицій через розвиток гастротуризму за принципами руху «Slow Food».
Пізнавальна лекція про тур Бессарабією привернула увагу здобувачів до крафтових технологій, культури та історії краю.
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку лектору – Ларисі Титикало, модератору Тетяні Мірзодаєвій та кафедрі туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій за можливість ознайомлення із Бессарабією та очікуємо подальших наукових зустрічей!