Участь представників кафедри географії України в «Осінній школі урбаністики»

01.10.2021 | 14:34

З 20 до 28 вересня студент кафедри географії України, що навчається за освітньою програмою «Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток», Андрій Веремчук та аспірант Владислав Моргацький брали участь в «Осінній школі урбаністики».

Це проєкт з фахової підготовки студентів та молодих спеціалістів з використанням світових практик з просторового планування та урбаністики і застосуванням їх на реальних прикладах, який проводить City Institute/Інститут міста спільно з Eberhard-Schöck-Stiftung , Київським національним університетом будівництва та архітектури та ProUrban.

Загалом цього року в урбаністичній школі брало участь 16 студентів зі Львова і Києва, які вдосконалювати свої знання з урбаністики та просторового планування досліджуючи Майорівку – один з мікрорайонів Львова. Результати дослідження, які включали детальний аналіз мікрорайону та пропозиції щодо розробки Стратегії його інтегрованого розвитку, вони представили в понеділок, 28 вересня, в приміщенні КУ “Інститут міста” .
В підсумковій зустрічі брав участь також проф. Роман Лозинський.

Кафедра географії України дякує Інституту міста, іншим організаторам та викладачам «Осінньої школи урбаністики» за можливість участь у заході та обмін досвідом щодо питань просторового розвитку територій.