Студентів географічного факультету нагородили преміями від Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради

26.11.2021 | 11:11

24 листопада 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулось нагородження студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, які брали участь у конкурсі на здобуття премій від Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради. Вручали премії у галузі природничих і технічних наук. Грошові винагороди та відзнаки отримали дві сотні студентів із різних закладів освіти Львова, 55 з них – із ЛНУ ім. Івана Франка.

Премії від Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради отримали:

Обласні премії імені В’ячеслава Чорновола здобули

Також з нагоди Міжнародного дня студента молодь Львівського університету нагородили й Первинна профспілкова організація студентів ЛНУ ім. Івана Франка, Студентський уряд Університету та Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України.

Так, за високі досягнення у навчанні та науковій роботі, активну громадську позицію, креативність та інноваційність Первинна профспілкова організація студентів відзначила:

  • Христину Іванишин,
  • Валерію Штефанюк,
  • Миколу Ткачука.

Премії від Студентського уряду отримали такі представники активної молоді:

  • Катерина Мережко,
  • Ярослав Стадник,
  • Марта Карпишин.

З нагоди Дня Гідності та Свободи Первинна профспілкова організація студентів Львівського національного університету імені Івана Франка за патріотизм, громадську активність та відданість Батьківщині, особистий внесок у розвиток громадянського суспільства та формування національної ідентичності нагородила студентів відзнаками, започаткованими на честь викладачів, випускників та студентів Львівського національного університету імені Івана Франка, які загинули під час Революції Гідності та російсько-української війни.

  • Відзнаки пам’яті Ігоря Костенка одержали Юрій Полянський та Вікторія Штуглинець.

Вітаємо студентів зі здобутими нагородами та бажаємо віри в себе, натхнення на нові звершення та успіхів у майбутніх починаннях!

За матеріалами Пресцентру ЛНУ імені Івана Франка