Освітня програма «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти успішно акредитована!
26 грудня 2023 р. відбулось засідання Національного агентства із забезпечення якості освіти, на якому було ухвалено рішення про успішну акредитацію освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти у Львівському національному університеті імені Івана Франка (протокол № 21 (50) від 26.12.2023р.).
Вітаємо гаранта освітньої програми – кандидатку економічних наук, доцентку Кушнірук Галину Володимирівну, робочу групу, завідувача кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Пандяка І.Г. та колектив кафедри, спільноту здобувачів вищої освіти, адміністрацію Університету та географічного факультету з успішним проходженням акредитації освітньої програми та дякуємо за командну роботу і професіоналізм!
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює вдячність:
– Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої;
– Галузевій експертній раді з галузі знань 24 «Сфера обслуговування» та експертній групі, яка здійснювала акредитаційну експертизу, за надані пропозиції та рекомендації щодо удосконалення й подальшого розвитку освітньої програми;
– Стейкхолдерам (Андрій Магалецький, Орест Степаняк, Василь Наконечний, Ірина Магалецька, Володимир Комар, Андрій Валовий, Катерина Козицька, Максим Прихідько та інші) за різносторонню і систематичну підтримку для успішної реалізації освітньої програми;
– Центру забезпечення якості освіти, керівництву та адміністрації Львівського національного університету імені Івана Франка, декану географічного факультету доц. Біланюку В.І. за підтримку і супровід під час акредитації освітньої програми;
– Академічній спільноті за співпрацю, надані консультації, поради і підтримку;
– Здобувачам другого (магістерського) рівня вищої за активну участь в обговореннях щодо оновлення і вдосконалення освітньої програми, анкетуваннях, опитуваннях.
Рішення Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти підтверджує якісну підготовку здобувачів вищої освіти; системну роботу та високий професіоналізм професорсько-викладацького складу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій; сприятливе матеріально-технічне, освітнє, наукове, соціальне та інформаційне середовище для формування професійних компетенцій здобувачів вищої освіти; ефективну комунікацію зі стейкхолдерами; реалізацію студентоцентрованого підходу і культури академічної доброчесності.