Доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – учасниці міжнародного вебінару «Cuisine and restaurant business in Bosnia and Herzegovina»

16.05.2024 | 12:04

13 травня 2024 року доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Галина Кушнірук, Ольга Маслійчук та Оксана Паук взяли участь у міжнародному вебінарі «Cuisine and restaurant business in Bosnia and Herzegovina», що фінансується La Fondation pour la Formation Hôtelière.

Захід провів Predrag Tošić – майстер гастрономії та професор практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, Баня-Лука).
Інтерактивний майстер-клас дав можливість розширити гастрономічні знання через ознайомлення з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії та Герцеговини, а також опанувати мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв цього балканського регіону.

У результаті успішного завершення вебінару та складання тесту викладачі отримали сертифікати.
Висловлюємо вдячність професійному спікеру Predrag Tošić та доцентці кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету Катерині Федосовій за запрошення та організацію заходу.