Вийшов друком посібник “Фестивальний туризм: теорія та практика”, присвячений 140-річчю географії у Львівському університеті та 20-річчю кафедри туризму

16.05.2022 | 13:05

фото посібника Фестивальний туризм

Вітаємо авторів: професора М. П. Мальську, ас. А. Т. Грицишин, доц. С. В. Білоус, доц. Топорницьку М. Я. з виходом чудового мотиваційного посібника, що дарує відчуття надії і свята, а значить наближає ПЕРЕМОГУ!

Унікальність посібника “Фестивальний туризм: теорія та практика”, вихід якого присвячено 140-річчю географії у Львівському університеті та 20-річчю кафедри туризму, полягає у тому, що це перше в Україні навчальне видання, в якому висвітлено теоретичні та практичні питання сутності, історії розвитку, менеджменту, маркетингу та територіальної організації фестивального туризму.
Слід зазначити, що фестивальний туризм іде пліч-о-пліч з гостинністю, бо запрошувати, зустрічати, приймати гостей і ділитися з ними найдивовижнішими скарбами і духовними здобутками нації – це завжди про щедрість, відкритість і готовність будувати нові культурні комунікації. А коли ж як не тепер ми можемо найбільш панорамно розповідати всьому світу про свій фольклор, музику, кухню, обрядові звичаї? Адже саме зараз, коли серце України безстрашною пташкою б’ється у грудях кожного з нас, її одвічні традиції та історія у безстрашних діях наших захисників демонструють світу, що таке справжня шляхетність!!!
Велика подяка декану географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Володимиру Івановичу Біланюку, за те, що гідно продовжує і примножує багаторічні традиції географічної науки напередодні відзначення 140 річчя географії у Львівському університеті та 20 річчя кафедри туризму.
Тож від імені кафедри туризму бажаємо нам усім мирного неба, розуміння, крилатих надій і зовсім скоро як добрі господарі приймати якомога більше жаданих гостей у нашій прекрасній Україні. Слава Україні!!!