Сертифікати про володіння фаховою іноземною мовою – важливий додаток до дипломів і кваліфікації випускників кафедри туризму

13.03.2024 | 18:53

Завдяки плідній багаторічній співпраці кафедри туризму географічного факультету і кафедри іноземних мов для природничих факультетів факультету іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка наші студенти мають можливість вивчати англійську мову фахового рівня протягом всього періоду навчання на бакалаврських та магістерських освітніх програмах.

Стараннями завідувачки кафедри туризму, доктора економічних наук, професора Мальської Марти Пилипівни і завідувачки кафедри іноземних мов для природничих факультетів, доктора педагогічних наук, професора Микитенко Наталії Олександрівни на кафедрі туризму для випускників магістратури вже багато років існує можливість захистити магістерські роботи англійською мовою і отримати офіційний додаток до диплома – Сертифікат про володіння фаховою іноземною мовою.

Минулого року тринадцять студентів (третина випускників) спеціальності 242 Туризм (ОПП Туристична діяльність і ОПП Міжнародний туризм) виявили бажання захищати магістерські роботи англійською мовою.
Усі студенти мали можливість отримати професійну фахову консультацію у викладачів кафедри іноземних мов для природничих факультетів. Окрім того, що студенти демонстрували високий рівень володіння фаховою англійською мовою при захисті власних магістерських робіт, вони активно брали участь в англомовній дискусії під час обговорення представлених тем. Сертифікати про володіння фаховою іноземною мовою отримали магістри:

  1. Головецька Вікторія Романівна
  2. Гриців Роксолана Зіновіївна
  3. Демеденко Ганна Романівна
  4. Децик Максим Ростиславович
  5. Зайчук Тетяна Вікторівна
  6. Івасько Юрій Ігорович
  7. Мурський Назар Петрович
  8. Ольшанецький Ігор Романович
  9. Плошенко Юлія Дмитрівна
  10. Турчин Роман Васильович
  11. Хомко Роман Михайлович
  12. Швед Роман Мар`янович
  13. Яворський Роман Миронович

Тож щиро вітаємо наших магістрів зі здобуттям цього офіційного додатку до диплома і ще одного підтвердження своїх професійних якостей!

Натхненні позитивним досвідом впровадження сертифікатів про володіння фаховою іноземною мовою на магістерському рівні, ми вперше цього року впроваджуємо таку практику для наших бакалаврів всіх форм навчання і всіх освітніх програм!!!

Студентів IV курсу кафедри туризму, які бажають захистити свою кваліфікаційну роботу (рівень бакалавра) англійською мовою і отримати відповідний сертифікат, просимо зголоситися на кафедру для отримання детальніших інструкцій щодо процедури підготовки захисту.

Бажаємо всім успіху і натхнення!