Практичне заняття-екскурсія для здобувачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на базі готелю VitaPark Старий Дуб у Трускавці

20.03.2024 | 22:51

19 березня 2024 р. студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спільно з викладачами доц. Галиною Кушнірук та асист. Юлією Дорош відвідали у Трускавці готель «VitaPark Старий Дуб» національної мережі готелів Optima Hotels & Resorts.

Готель «VitaPark Старий Дуб» розташований у курортному місті Трускавець та налічує 84 комфортабельні сучасні номери різних категорій.
Оздоровчо-лікувальний комплекс готелю надає широкий спектр послуг, серед яких фізіотерапія, бальнеотерапія, озокеритотерапія, спелеотерапія, ароматерапія, фітобочка, масаж, косметологія тощо. Попередньо проводиться діагностика і надається консультація лікаря. Основний напрям оздоровчо-лікувального комплексу готелю – це мінеральні води «Нафтуся» і «Марія». У готелі «VitaPark Старий Дуб» працює бювет мінеральних вод.
На базі готелю проведено практичне заняття-екскурсію, присвячене основам організації діяльності курортного закладу, у контексті вивчення навчальної дисципліни «Санаторно-курортна справа».

Екскурсію для здобувачів вищої освіти провела адміністратор готелю п. Вікторія, яка звернула увагу на важливі моменти функціонування, принципи роботи і стандарти готелю курортного типу, а також детально розповіла та продемонструвала усі категорії номерів, загальні зони відпочинку, ресторан тощо. Адміністратор оздоровчо-лікувального комплексу п. Анна ознайомила здобувачів із наявним обладнанням для надання різноманітних послуг, детально розповіла про їх призначення, особливості застосування. Лікар комплексу розповіла про властивості мінеральних вод, наявних у власному бюветі, а також зазначила про показання та протипоказання щодо їх вживання.
До проведення заняття також долучилася заступниця керуючої готелю, випускниця освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – Зоряна Чернецька, яка радо вітала студентів у готелі та поділилася тонкощами роботи в індустрії гостинності.
Крім відвідин готелю, у здобувачів була насичена екскурсійна програма, яка включала відвідування Статуї «Христа-Спасителя», бювету мінеральних вод, курортного парку та центральної частини міста Трускавець.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації готелю «VitaPark Старий Дуб», особливо Зоряні Чернецькій, за цікаву інформацію та цінний професійний досвід для майбутніх фахівців сфери гостинності!