Відбулось практичне заняття-екскурсія для здобувачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у кафе здорового харчування «Смаколик» (м. Львів)

22.03.2024 | 12:29

20 березня 2024 року відбулося практичне заняття-екскурсія для здобувачів освітніх програм «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» у кафе здорового харчування «Смаколик» (м. Львів, вул. Михальчука, 5).
Заняття провели викладачі кафедри к. т. н., доц. Ольга Маслійчук та д. ф., асист. Ірина Чайка та директор кафе п. Уляна.
Кафе «Смаколик» розвиває концепцію здорового харчування, пропонує значний асортимент корисних солодощів та десертів, дбає про збалансований раціон кожного гостя. Згідно з концепцією, у кожному продукті, завдяки мінімальній кількості спецій, солі та перцю, найповніше підкреслюється натуральність, зберігаються основні характеристики – смак, аромат та текстура.
Окрім цього, кафе активно підтримує волонтерські акції для військовослужбовців та дітей.
Разом з волонтерською організацією «Save rets for Ukraine» кафе забезпечує кормом тварин у притулках.
Директорка кафе «Смаколик» п. Уляна провела цікаву екскурсію закладом, проінформувала про концепцію, маркетингову стратегію, обладнання, роботу кухні, особливості діяльності в умовах війни. А також кафе провело дегустацію для учасників екскурсії корисних смаколиків.

Здобувачі та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро дякують директорці кафе «Смаколик» п. Уляні за гостинний прийом та цікаву пізнавальну екскурсію!