Подяка за особисту участь у боротьбі за Незалежність України асист. кафедри туризму Тарасові Завадовському

02.08.2022 | 13:44

фото Подяки Завадовському Тарасові, ас каф туризмуКолектив кафедри туризму щиро пишається і вітає свого колегу асистента кафедри Завадовського Тараса Богдановича з отриманням Подяки за особисту участь у боротьбі за Незалежність України – підтримку волонтерського руху волонтерського осередку Львів_опір за надання гуманітарної допомоги для військових та цивільних громадян у час війни.

Нам надзвичайно приємно, що натхненна, щира праця Тараса на цьому такому потрібному фронті супроводжується визнанням і повагою.
Тарас Богданович Завадовський – талановитий екскурсовод, його авторські ексрсії супроводжуються постійними аншлагами, це мандри легендарними підземеллями Львова та проекти присвячені геральдиці. Зараз у такий чутливий для історії України період особливо вражає те як древнє, самобутнє, історичне минуле легендарного Львова крізь призму бачення визнаного майстра захопливих екскурсій служить майбутньому, тим самим наближаючи день нашої ПЕРЕМОГИ.
Тарас постійно проводить благодійна аукціони, до прикладу, у якості лотів виставляє речі або події, які створює, а виручені донати спрямовуються на купівлю амуніції, обладнання та харчування для незламних воїнів ЗСУ. Мистецтво та досконале знання історії у творчих процесах, які творить Тарас тут у мирному Львові здійснюють такі важливі тактичні кроки для формування безпечного середовища для наших патріотів у кратері війни.
Велика подяка Тарасу за його надзвичайно важливу справу ДОБРА. Бажаємо йому здоров’я, натхнення і легких переможних стежок!!!