Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» переглянули кінострічку «Смак свободи»

20.03.2024 | 22:35

У вівторок, 19 березня 2024 року, студенти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом з викладачами кафедри туризму відвідали показ кінострічки «Смак свободи» (2024).
Перегляд фільму відбувся у межах вивчення дисциплін «Кулінарні тренди та гастрономія» (викладач – доц. Анна Грицишин) та «Менеджмент кулінарних подій» (викладач – доц. Анна Красько).
Драмедія «Смак свободи» знята українським режисером Олександром Березанем. Сюжет фільму обертається навколо книжки Ольги Франко «Перша українська загально-практична кухня» (1929), яку представлено як невідомий скарб. За словами креативної продюсерки фільму Олени Моренцової-Шулик, ця історія створена, щоб показати українські кулінарні традиції з їх справжньої дуже прогресивної сторони. Символічно, що фільм знімався переважно у Львові.

«Смак свободи» – світла та добра історія, яка показує цінності українців та їхню природу через приготування різноманітних страв. Основна думка кінороботи полягає у тому, що сила наших бажань має величезне значення, а сміливість мріяти та впевнено діяти дозволяє реалізовувати власні задуми.
Бажаємо нашим студентам завжди впевнено крокувати до своєї мети та не боятися втілювати мрії в життя!