Студент групи ГРФУ-21с Пановик Петро ввійшов до складу Громадської групи при Тернопільській міській раді, що контролюватиме виконання робіт на об’єктах благоустрою громади

21.07.2023 | 11:01

Студент кафедри географії України групи ГРФУс-21 Петро Пановик, що навчається за освітньою програмою “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, ввійшов до складу Громадської групи при Тернопільській міській раді, яка здійснюватиме громадський контроль за виконанням робіт на об’єктах благоустрою територіальної громади, замовником яких є виконавчі органи міської ради.
Призначення групи – бути “рупором” громадської думки щодо актуальних проблем благоустрою міста.
Вона є консультативно-дорадчим органом при Тернопільській міській раді.
Склад групи затверджено 13 липня 2023 р. розпорядженням міського голови. Це десять осіб – небайдужих тернополян, які мають свої пропозиції щодо вдосконалення інфраструктури міста, покращення якості проведення ремонтних робіт.
Безпосередньо Петро Пановик займатиметься питаннями забезпечення належного контролю за веденням ремонтних робіт, надання пропозицій щодо покращення якості та ефективності ремонтів об’єктів благоустрою. Крім цього, Петро висвітлюватиме новини громадської групи на урбаністичному Telegram-каналі про Тернопіль ян.амор (https://t.me/janamorr), адміном якого він є.
20 липня 2023 р. у приміщенні міської ради відбулося перше робоче засідання Громадської групи спільно з міським головою, чиновниками та проєктантами. На засіданні обговорено проєкти найближчих ремонтів та реконструкцій Тернополя.

Використано інформацію офіційного сайту Тернопільської міської ради: https://ternopilcity.gov.ua/news/69229.html,
https://ternopilcity.gov.ua/news/69448.html.