У студентів І курсу кафедри туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершилася навчальна ознайомча практика по готелях

19.06.2024 | 14:21

Практика тривала протягом 3-16 червня 2024 року під керівництвом доц. Любомира Безручка, доц. Анни Грицишин (ГРТ-11с), ст. викл. Юрія Зінька, ст. викл. Світлани Благодир (ГРТ-12с) та ас. Оксани Гаталяк (ГРТ-13с).
Під час практики викладачі-керівники практики разом зі студентами відвідали з ознайомчою метою такі популярні готелі міста Львова, як Ibis, LH Hotel&SPA, Citadel Inn, Bank Hotel, Atlas Deluxe, Швейцарський, Джем, Супутник, капсульний готель «Constellation 89» .
Адміністратори та менеджери готелів ознайомили студентів з особливостями діяльності та функціонування закладів в умовах в умовах воєнного стану. Зокрема, було проаналізовано цінову політику, цільову аудиторію, історію створення, маркетингові стратегії відвіданих закладів тощо. За результатами навчальної практики буде представлено кінцевий звіт та у вересні відбуватиметься його захист.
Слід зазначити, що такі практики є надзвичайно важливими для набуття студентами навичок практичної діяльності в готельній сфері.