Здобувачка вищої освіти Національного університету харчових технологій Ангеліна Півторацька – учасниця програми національної академічної мобільності у Львівському національному університеті імені Івана Франка

18.04.2024 | 11:13

На підставі Угоди про співпрацю між Національним університетом харчових технологій і Львівським національним університетом імені Івана Франка (від 12 листопада 2023 року) у II семестрі 2023-2024 н. р. вперше реалізовано програму академічної мобільності, учасницею якої стала здобувачка Національного університету харчових технологій – Ангеліна Півторацька.
Ангеліна Півторацька навчається на третьому курсі освітнього рівня «бакалавр» у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТу за спеціальністю 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія».
Студентка долучилася до вивчення у другому семестрі вибіркової дисципліни «Харчові та біологічно активні добавки» (90 годин, 3 кредити ECTS) в межах ОПП «Харчові технології» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка, координаторка програми від кафедри – доцентка Ольга Маслійчук.
Академічна мобільність тривала два місяці – з 9 лютого по 5 квітня 2024 року.
В рамках вивчення дисципліни «Харчові та біологічно активні добавки» (викладачка – доц. Лариса Федина) студентка набула ряд компетентностей, цінних для застосовання в майбутній професійні діяльності, зокрема:

  • знання основних класів харчових добавок;
  • знання основних класів біологічно активних добавок;
  • розуміння хімічної природи основних представників харчових та біологічно активних добавок;
  • вміння характеризувати переваги і недоліки натуральних та синтетичних харчових добавок;
  • вміння пояснювати роль харчових та біологічно активних добавок у харчуванні;
  • використання найбільш адекватних харчових та біологічно активних добавок для поліпшення якості конкретного харчового продукту.

Варто зазначити, що Ангеліна проявила себе як активна, відповідальна та старанна студентка, яка вдосконалює власний рівень знань та навичок.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка висловлює щиру вдячність Національному університету харчових технологій, зокрема, Навчально-науковому інституту харчових технологій за співпрацю!
Сповідаємося на реалізацію нових проєктів у найближчому майбутньому!