Нові публікації кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

17.05.2022 | 19:30

Вийшов друком посібник «Основи барної справи та робота сомельє» авторства доцентів Майкової С. В., Маслійчук О. Б. та Сусол Н. Я.

У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи сомельє.
Подано характеристику особливостей виробничої діяльності в барах, визначено устаткування та матеріально-технічне забезпечення барів.
Представлено організацію праці працівників у барах та організацію обслуговування споживачів. Наведено асортимент та технологію виготовлення напоїв і коктейлів.

Автори висловлюють щиру вдячність декану географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка – Володимиру Івановичу Біланюку за сприяння видання навчального посібника, підтримку та розвиток науково-методичних звершень працівників кафедри.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вітає доцентів Майкову С. В., Маслійчук О. Б. і Сусол Н. Я. з виходом навчального посібника, бажає подальших успіхів, натхнення та наснаги на благо розвитку української освіти і науки!