Студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій побували на навчальній екскурсії в готелі “Reikartz Мурал”

06.03.2023 | 11:22

3 березня 2023 р. студенти III та IV курсів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спільно з викладачем асист. Юлією Дорош відвідали готель “Reikartz Мурал” від готельної мережі Reikartz Hotel Group.
“Reikartz Мурал” знаходиться в історичному і діловому центрі Львова, є готелем і стріт-арт об’єктом одночасно. Усередині готелю розміщено кілька десятків малюнків вуличного художника Тараса Довгалюка. Він інтерпретував вуличне мистецтво в короткі повідомлення і образи з власними характерами, які створюють неповторну атмосферу кожного номеру.
Екскурсію для здобувачів вищої освіти провела керівниця готелю – Христина Федорович, яка звернула увагу  студентів на важливі моменти діяльності, принципи роботи готельного підприємства, а також детально розповіла про категорії номерів. Загалом, номерний фонд складається із 50 комфортних номерів різних категорій («Classic Single», «Classic Double», «Стандарт», «Superior», «Junior Suite», «Suite»). Студенти мали нагоду побувати у кожному з них.
Також студенти ознайомилися із діяльністю кафе грузинської кухні «Стумарі», де гостям готелю подають сніданок за системою «шведський стіл».
Водночас зацікавленість у всіх викликало обговорення можливостей працевлаштування, кар’єрного росту та вимог роботодавця до конкретних посад.
Результатами проведеної екскурсії є надзвичайно приємне враження сучасним інтер’єром готелю, високими стандартами обслуговування гостей та особливостями формування атмосфери гостинності.
Висловлюємо щиру вдячність Христині Федорович за проведену екскурсію, цікаву інформацію та цінний професійний досвід для майбутніх фахівців сфери гостинності!