Навчальна практика групи ГРФУ-11с (ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”): студенти відвідали Львівську обласну військову адміністрацію

23.06.2024 | 13:42

19 червня 2024 р. студенти першого курсу бакалаврату групи ГРФУ-11с (ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”), які проходять професійно-ознайомчий розділ навчальної практики, відвідали разом із керівниками (доц. Г. Лабінська і доц. О. Стецюк) Львівську обласну військову адміністрацію.
Студенти отримали загальні відомості про обласні державні адміністрації як місцеві органи державної виконавчої влади та їхні повноваження, структуру, особливості формування кадрового складу. Т. в. о. начальника управління туризму та курортів ЛОВА Тарас Лозинський розповів студентам про реалізацію державної політики у сфері туризму та курортів, стан розвитку сфери гостинності у Львівській області, особливості реалізації проєктів, спрямованих на формування позитивного іміджу регіону, його популяризацію в Україні та за її межами.
Кафедра географії України щиро дякує п. Тарасу Лозинському та всьому колективу управління туризму та курортів ЛОДА за організовану цікаву й інформативну зустріч для студентів.