Участь слухачів відділення наук про Землю Львівської МАН у міжвузівській студентській науковій конференції “Міждисциплінарні дослідження в умовах нової реальності: Україна і світ” (співорганізатор: кафедра економічної і соціальної географії)

05.05.2023 | 10:45

4 травня 2023 р. пройшла міжвузівська студентська наукова конференція “Міждисциплінарні дослідження в умовах нової реальності: Україна і світ” співорганізатором, якої виступила кафедра економічної і соціальної географії.
У роботі секції конференції “Актуальні проблеми суспільно-географічного розвитку регіонів та держав, методики навчання географії” взяли участь слухачі відділення наук про Землю КЗ ЛОР “Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді” (керівник відділення – Любомира Шевчук) та КЗ “Сокальська Мала академія наук учнівської молоді імені Ігоря Богачевського”.
Учениця 11 класу Уляна Банах презентувала доповідь на тему: “Нове житлове будівництво як чинник просторової трансформації міста Львова та його околиць” (науковий керівник – доц. Ірина Гудзеляк).
Мирослава Войтович, учениця 11 класу, виступила із доповіддю “Годоніми в урбаноніміці Сокаля” (наукові керівники — вчителі Світлана Мусій і Мирослава Бик).
Учень 9 класу Роман Хомик виступив із доповіддю “Соціально-культурна інфраструктура Сихівського району м. Львова” (науковий керівник — асист. Любов Котик).
Дякуємо слухачам Малої академії і їхнім керівникам за участь у студентській конференції, зацікавлення географією, популяризацію географічної науки!