Представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на гостьовій лекції «Принципи розробки композицій для напоїв»

20.12.2022 | 10:52

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, к.т.н. Маслійчук Ольга Богданівна  та студентка 2-го курсу ОПП «Харчові технології» – Пригода Олеся відвідали гостьову лекцію на запрошення кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Національного університету харчових технологій. Тема лекції: «Принципи розробки композицій для напоїв», лектор – Оксана Носик (PhD, провідний науковий співробітник наукового центру досліджень та розвитку бізнес-групи компанії «Muller», Німеччина).

Цікавим життєвим досвідом поділилася зі слухачами лектор Оксана Носик, яка підкреслила, що базовими є ті знання, які студенти отримують у стінах навчального закладу. Пані Оксана уродженка Києва, здобула освіту в Українському університеті харчових технологій та захистила дисертацію в галузі виноробства. Більше ніж 13 років працює над створенням нових продуктів і напоїв для провідних виробників світу. Авдиторії лекторка розповіла та презентувала технологічні аспекти виробництва продукції компанії «Muller», Німеччина. Звернула увагу на всі етапи проходження, від ідеї до реалізації, новоствореної продукції. Поділилася досвідом роботи в компанії «Muller», продукцію якої, ми маємо можливість споживати, оскільки, зустрічаємо її на прилавках наших магазинів.

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку організаторам та лектору – Оксані Носик, адже саме такі лекції та обмін досвідом надихають студентів та науковців до подальших досягнень.