Лабораторні заняття для студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на базі Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування географічного факультету

03.03.2023 | 11:12

Студенти II курсу спеціальності 181 «Харчові технології» набувають практичних навичок з предмета «Технологія продукції ресторанного господарства» на базі лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування.
Зокрема, під керівництвом старшого викладача кафедри Максимець О.Б. протягом заняття на тему «Холодні страви та закуски» здобувачі отримали практичні навички у приготуванні – салат-коктейлю, закусочних бутербродів (канапе), жульєну тощо. В процесі приготування страв були застосовані як традиційні технології, так і елементи молекулярних технологій, які на сьогодні є популярними.
За словами студентів, саме такі лабораторні заняття дають можливість спілкуватися, обговорювати різноманітні організаційні моменти, застосовувати свої теоретичні знання, отримані на лекційних заняттях. Разом все це підвищує рівень професійної обізнаності та майстерності студентів.