Екскурсія здобувачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у пивоварний ресторан «Старгород»

22.11.2023 | 12:36

Важливе значення у формуванні компетентностей майбутніх фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» мають практичні заняття у формі екскурсії на підприємствах ресторанного господарства. Такі заняття дають можливість ознайомитись зі сферою майбутньої професійної діяльності, з різними типами закладів ресторанного господарства, наочно у конкретних виробничих умовах закріпити та розширити теоретичні знання з фахових дисциплін та з конкретної теми.

Так 21 листопада 2023 року викладачем кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець О.Б. було організовано екскурсію для студентів 1 та 3 курсів спеціальності 181 «Харчові технології» у пивоварний ресторан «Старгород».
Екскурсію провели адміністратор ресторану Іванна Качмар та головний пивовар Богдан.

Під час екскурсії студенти ознайомились зі специфікою ресторану, з його концепцією, структурою та особливостями діяльності, організацією роботи кожного підрозділу, з переліком посад, обов’язками працівників, з асортиментом продукції, яка реалізується у ресторані, зокрема, з асортиментом пива. Побачили технологічний процес варіння пива в реальному часі, яке відбувається тут за чеською технологією.
Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність керівництву ресторану «Старгород» за цікаву професійну екскурсію у пивоварному ресторані високого класу, як одного із туристичних об’єктів Львова.