Екскурсія студентів у митрополичі палати в рамках курсу “Історія розвитку туризму в Україні та світі”

17.04.2024 | 14:00

В контексті предмета “Історія розвитку туризму в Україні та світі” студенти третього курсу спеціальності Туризм разом з викладачами кафедри туризму завідувачем лабораторії “Навчальна туристична агенція” Тарасом Завадовським, асистентом В’ячеславом Ярмоловичем  та заступником декана географічного факультету з навчально-методичної роботи Любов’ю Котик, відвідали палати митрополита римо-католицької церкви, де ознайомилися з історією церкви.

В музеї, який створений при митрополичих палатах, студенти довідалися про життя пап римських, єпископів і в цілому Римо-Католицької Церкви не тільки в Європі, але й на території Львова.
Цей музей, де знаходиться унікальні речі різних періодів від Х-XI століття і до сьогодення, показує історичну, культурну, сакральну, а також суспільну складову духовного життя. Окрім того, відбулася зустріч з Архієпископом-Митрополитом львівським Мечиславом Мокшицьким та єпископом-помічником Едвардом Кава.
Фахову оглядову екскурсію проводила директор музею і працівник “Музею історії релігії” пані Руслана Бубряк. Отримана інформація доповнила знання студентів та відкрила нові бачення в загальній картині духовного життя.
Здобуті знання будуть систематизовані та надалі використані у практичних роботах на тему “Поширення християнства, та його вплив на розвиток туризму”.