Екскурсія для учнів ЛДКСЗШ №3

26.04.2024 | 10:35

25 квітня 2024 р. географічний факультет з екскурсією відвідали учні шостих класів (6-А і 6-Б) Львівського державного комунального закладу Середня загальноосвітня школа №3 (вул. С. Бандери, 11, м. Львів). Вчитель географії — п. Ірина Іванівна Баран.
У рамках екскурсії доц. Любомир Безручко розказав учням про туристичне спорядження та особливості його застосування, ознайомив учнів з діяльністю на факультеті гуртка “Активний туризм”; доц. Марія Філь розповіла учням про особливості навчання на освітній програмі “Готельно-ресторанна справа” та здобутки студентів кафедри; асист. Любов Котик розповіла учням про історію географічного факультету, символізм наплічника та мушлі Святого Якова, показала знакові й навчально-тематичні аудиторії факультету; доц. Оксана Бонішко ознайомила з особливостями дослідження ґрунтів та показала учням ґрунтові розрізи; доц. Юрій Андрейчук та асп. Назар Ваньо показали напрацювання та прикладні розробки з ГІС.
Дякуємо учням за активність під час екскурсії, живий інтерес до сфери туризму, географії, готельно-ресторанної справи, геоінформаційних технологій, ґрунтознавства!