Екскурсія для учнів школи східних мов та східних бойових мистецтв “Будокан”

12.02.2024 | 14:10

08 лютого 2024 р. географічний факультет з екскурсію відвідали учні 9-го і 10-го класів Львівської середньої загальноосвітньої школи східних мов та східних бойових мистецтв “Будокан” з поглибленим вивченням іноземних мов.
Вчитель географії, заступник директора з навчально-виховної роботи, п. Тарас Козак – випускник географічного факультету Львівського університету.

У рамках екскурсії учні відвідали навчальні приміщення та лабораторії факультету, ознайомилися з історією географії у Львівському університеті та історією місця розташування і приміщення географічного факультету.

Декан факультету, доц. Володимир Біланюк, ознайомив учнів з напрацюваннями львівської географічної школи; асист. Любов Котик розповіла учням про освітньо-професійні програми факультету та особливості вступу на них.
Доц. Любомир Безручко ознайомив учнів з діяльністю на кафедрі туризму гуртка “Активний туризм”, показав та розповів про особливості використання туристичного спорядження, ознайомив з проходження практик на географічному факультеті.
К.г.н., інж. Роман Семащук ознайомив учнів з діяльністю навчально-наукової лабораторії “Аналізу ґрунтів і природних вод”, розповів і показав колекцію ґрунтових монолітів.
Доц. Юрій Андрейчук в лабораторії “Геоінформаційного моделювання і картографування” продемонстрував прикладні розробки в сфері географії із застосуванням ГІС-технологій.

Дякуємо учням за інтерес до географії та пізнання рідного краю!