Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка взяла участь у студентській науковій конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Гжицького»

23.05.2024 | 11:52

16 травня 2024 року студентка 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» Анастасія Трофімук під керівництвом доцентки Маслійчук О. Б. взяла участь у студентській науковій конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Гжицького». що відбулася на факультеті харчових технологій та біотехнологій.
Анастасія Трофімук представила доповідь на тему: «Спіруліна – функціональний інгредієнт для розробки м’ясних продуктів у харчуванні військовослужбовців» у секції «Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва».

Висока поживна цінність та функціональні властивості спіруліни забезпечують їй перспективи важливого інгредієнта для харчової промисловості та розробки нових продуктів харчування, зокрема, для військовослужбовців.
Розробка нового дегідратованого м’ясного продукту із крем-медом зі спіруліною – це збагачення харчових продуктів у раціоні військовослужбовців білками, вітамінами, мінералами та антиоксидантами.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка вдячний завідувачці кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцентці Уляні Романівні Драчук за співпрацю та високий рівень організації конференції!