Викладачі та студенти кафедри туризму взяли участь в ХХV Всеукраїнській студентсько-аспірантській науковій конференції “Реалії, проблеми та перспективи розвитку географії, географічної освіти, екології, туризму та сфери гостинності в Україні”

11.05.2024 | 08:42

9 травня 2024 р. викладачі та студенти кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка взяла активну участь в XXV Всеукраїнській студентсько-аспірантській науковій конференції “Реалії, проблеми та перспективи розвитку географії, географічної освіти, екології, туризму та сфери гостинності в Україні”. Доцент Марія Філь модерувала роботу секції «Сфера послуг», доцент Наталія Паньків модерувала роботу секції “Туризм”.

Студенти кафедри туризму виступили з доповідями на актуальні теми щодо розвитку сучасних тенденцій у туризмі та гостинності, ділилися власними рефлексіями та пропозиціями, яким вони бачать майбутнє туризму у пост воєнний період та аналізували стан галузі в умовах сучасних реалій.

Багато уваги було приділено практичним аспектам розвитку сфер туризму, його промоції на міжнародному рівні, а також запропоновано оптимальні шляхи подолання кризових явищ у цій сфері.