Для коректної роботи цієї сторінки необхідно, аби ви дозволили JavaScript у своєму гортачі.
Географічний
факультет
Новини
Контакти
Портал університету
Про нас
Про факультет
Історія
Адміністрація
Контакти
Персонал
Кафедри
Підрозділи
Випускники
Роботодавці
Гуртки і громадські організації
Міжнародна співпраця
Документи
Навчання
Бакалавр
Магістр
Аспірант
Вибіркові дисципліни
Бібліотека
Практика
Дистанційне навчання
Автоматизована система “Деканат”
Галерея
Академічна доброчесність
Апеляційні комісії
Вступнику
Правила прийому
Бакалавр. Вступ 2024
Магістр. Вступ 2024
Дні абітурієнта
Олімпіади
Довузівська підготовка
Програма вступу в аспірантуру
Іноземному студенту
Сторінки у Facebook
Сторінка в Instagram
Наука
Повідомлення
Напрями досліджень
Міжнародні наукові проєкти
Національні програми
Стажування
Конференції
Семінари
Видання
Захисти дисертацій
Незабутні львівські географи
Технічний супровід сайту
Студенту
Оголошення
Заочне навчання
Розклад занять, практик
Розклад заліків, іспитів
Наукова діяльність
Студентське життя
Студентське самоврядування
Старости і порадники
Студентські конференції
Військова кафедра
Журнал Lviv Geography
Новини
Контакти
Портал університету
Про нас
Навчання
Вступнику
Наука
Студенту
Бібліотека
Бібліотека
Монографії
Посібники
Статті
Збірники конференцій
Автореферати
Матеріали конференцій
а
б
в
г
ґ
д
е
є
ж
з
і
ї
й
к
л
м
н
о
п
р
с
т
у
ф
х
ц
ч
ш
щ
ю
я
Перелік публікацій: Максимець О. Б.
Максимець О.Б. Технології кондитерських виробів (торти, тістечка, цукерки): навч. посіб. / О.Б. Максимець, В.Л. Максимець. Київ : Видавець ФО-П Піча Ю.В., 2021, 168 с.