Бібліотека

Перелік публікацій: Федина Л. О.

Бомба М. Я., Майкова С. В., Вівчарук О. М., Маслійчук О. Б., Федина Л. О. Методичні вказівки для підготовки та захисту курсових робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023.

У методичних вказівках висвітлюються питання підготовки та захисту курсових робіт на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» для отримання освітнього ступеня «магістр». Розглянуто весь процес – від вибору теми дослідження до процедури захисту курсової роботи перед комісією та критеріїв оцінювання, подано порядок підготовки до написання курсової роботи, наведено вимоги щодо її структури, обсягу та оформлення, а також наведено рекомендації для ефективної організації праці здобувача вищої освіти щодо проведення наукового дослідження. Для здобувачів вищої освіти, керівників курсових робіт, рецензентів та членів комісії з захисту курсових робіт.

Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 38 с.

У методичних вказівках висвітлюються питання підготовки та захисту кваліфікаційних робіт на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для отримання освітнього ступеня «магістр». Розглянуто весь процес – від вибору теми дослідження до публічного захисту кваліфікаційної роботи перед екзаменаційною комісією, подано порядок підготовки до написання кваліфікаційної роботи, наведено вимоги щодо її структури, обсягу та оформлення. Чітко окреслено послідовність оформлення та подання необхідних документів, що додаються до роботи.

Пандяк І. Г., Бомба М. Я., Майкова С. В., Маслійчук О. Б., Федина Л. О., Вівчарук О. М. Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форма навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 40 с.

Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форма навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 39 с. У методичних вказівках висвітлюються питання підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проєктів) на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» для отримання освітнього ступеня «магістр». Розглянуто весь процес – від вибору теми дослідження до публічного захисту кваліфікаційної роботи (проєкту) перед екзаменаційною комісією, подано порядок підготовки до написання кваліфікаційної роботи (проєкту), наведено вимоги щодо структури, обсягу та оформлення.

Пандяк І. Г., Бомба М.Я., Ощипок І.М., Майкова С.В., Маслійчук О.Б., Петлін І.В., Федина Л.О. Методичні вказівки з виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання. – Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2024. – 26 c.

Методичні вказівки для організації виробничої практики здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форма навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2024. 39 с.У методичних вказівках проаналізовано питання організації виробничої практики на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Розглянуто весь процес – від мети і завдань практики, керівництва, графіка проходження та підведення підсумків практики.