Кушнірук Г.В., Чайка І.М. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять з курсу «Бренд-менеджмент у готельному і ресторанному бізнесі» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 28 с.
У методичних вказівках висвітлюються питання підготовки до практичних занять з курсу «Бренд-менеджмент у готельному і ресторанному бізнесі» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа». Подано програму і структуру навчальної дисципліни; визначено очікувані результати навчання; запропоновано завдання для виконання практичних робіт, теми доповідей; обґрунтовано критерії оцінювання; подано перелік питань до модульних контрольних робіт; запропоновано основну і допоміжну літературу для вивчення дисципліни.
|
|
Удуд І.Р. Чайка І.М. Актуальні проблеми у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні вказівки для виконання практичних (семінарських) робіт для студентів другого магістерського рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / І.Р.Удуд., І.М. Чайка І.М. – Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2023. – 37 c.
Методичні вказівки містять короткий опис курсу, рекомендовану літературу, систему оцінювання знань студентів, тематику та завдання практичних і семінарських робіт, завдання для самостійного опрацювання, питання із самоконтролю із курсу.
Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності Готельно-ресторанна справа.
|
|
Чайка І.М. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять з курсу «Іміджелогія та PR у готельному і ресторанному бізнесі» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа» (денна та заочна форми навчання) . Львів : ЛНУ ім. І. Франка, 2023. 27 с.
Метою методичних вказівок є розробка практичних завдань, які спрямовані на вивчення теоретичних основ PR-технологій, іміджелогії та специфіки їхнього інструментарію в готельно-ресторанній індустрії; формування у майбутніх спеціалістів в галузі готельно-ресторанної індустрії практичних навичок
здійснення PR-діяльності.
Методичні вказівки ознайомлять студентів із структурою курсу, завданнями до практичних робіт та їхнім роз’ясненням, списком рекомендованої літератури до
кожної теми, а також переліком запитань модульного контролю.
|
|
Чайка І., Гудзеляк І. Картографування сільського розселення України у національній географії // Суспільна географія і картографія: наукова спадщина та сучасні українознавчі студії: матеріали Всеукраїнського наукового онлайн-семінару з участю закордонних учених, присвяченого 120-літтю від народження професора Володимира Кубійовича (1900‒1985) (Україна, м. Львів, 20 травня 2021 р.). – Львів : Простір-М, 2021. – С. 140‒144.
|
|