Готельно-ресторанна справа (Групи ЛІЕТ)

Галузь знань: 24 Сфера обслуговування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Групи ЛІЕТ

3-й семестр

ПредметЛекційЛаб.Практ.На тижденьЗвітність
Бухгалтерський облік і аудит24241,5:1,5Іспит
Гігієна і санітарія32322:2Залік
Екологія32322:2Іспит
Іноземна мова480:3Немає
Інформаційні системи і технології24241,5:1,5Іспит
Навчальна практика ІІ1200:7,5Диф. залік
Секція з фізичної культури та спортивного туризму 320:2Немає
Туристичні ресурси 24241,5:1,5Залік
Кулінарія народів світу24241,5:1,5Залік

4-й семестр

ПредметЛекційЛаб.Практ.На тижденьЗвітність
Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) 420:2,6Залік
Економіка підприємства14140,9:0,9Залік
Іноземна мова420:2,6Залік
Мікробіологія16161:1Іспит
Навчальна практика ІІІ600:3,8Диф. залік
Дисципліна на вибір 1:Безпечність і якість харчових продуктів22201,4:1,3Іспит
Громадське будівництво22201,4:1,3Іспит

5-й семестр

ПредметЛекційЛаб.Практ.На тижденьЗвітність
Друга іноземна мова 0:0Немає
Етика бізнесу 0:0Немає
Організація готельної справи32322:2Іспит
Організація ресторанної справи 0:0Немає
Соціолого-політологічні студії0:0Немає
Технологія продукції ресторанного господарства32322:2Іспит
Філософія 0:0Немає

6-й семестр

ПредметЛекційЛаб.Практ.На тижденьЗвітність
Економіка готельного та ресторанного бізнесу40402,5:2,5Іспит
Кондитерське та пекарське мистецтво322:0Диф. залік
Організація ресторанної справи 0:0Іспит

7-й семестр

ПредметЛекційЛаб.Практ.На тижденьЗвітність
Проектування об’єктів готельного та ресторанного господарства24241,5:1,5Залік
Організація туристичної діяльності32322:2Іспит