Готельно-ресторанна справа (Групи ЛІЕТ)
Галузь знань: 24 Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Групи ЛІЕТ
7-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Cпецкурс (тренінгова і науково-дослідна робота) (241, ЛІЕТ) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Інженерне та технологічне обладнання в готелях і ресторанах (241, ЛІЕТ) | 48 | – | 48 | 3:3 | Іспит |
Маркетинг (241, 242 Б) ЛІЕТ | 40 | – | 40 | 2,5:2,5 | Іспит |
Менеджмент (241, 181) ЛІЕТ | 40 | – | 40 | 2,5:2,5 | Іспит |
Проектування об’єктів готельного та ресторанного господарства (241 Б) Групи ЛІЕТ | 24 | – | 24 | 1,5:1,5 | Залік |
Організація туристичної діяльності (241 Б) ЛІЕТ | 32 | – | 32 | 2:2 | Іспит |
8-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Cпецкурс (тренінгова і науково-дослідна робота) (241, ЛІЕТ) | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Барна справа та робота сомельє (241, ЛІЕТ) | 20 | – | 20 | 1,3:1,3 | Залік |
Бізнес-планування (181, ЛІЕТ) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства (241, ЛІЕТ) | 20 | – | 20 | 1,3:1,3 | Залік |
ЗЕД-підприємства (241, ЛІЕТ) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |