Зустріч студентів спеціальностей 242 “Туризм та рекреація”, 241 “Готельно-ресторанна справа” та викладачів кафедри туризму зі стейкхолдером Яною Бербенчук

28.02.2024 | 14:30

19 лютого 2024 року відбулась зустріч студентів спеціальностей 242 “Туризм та рекреація”, 241 “Готельно-ресторанна справа” та викладачів кафедри туризму зі стейкхолдером, директором туристичного оператора «Ай Джей Тревел» Яною Бербенчук.

На зустрічі було обговорено організацію туристичної діяльності туроператора, основні напрямки діяльності, а також залученість студентів до міжнародної практики у Болгарії та Греції. Під час міжнародної практики у Греції та Болгарії студенти здобудуть нові практичні навички та знання; опанують досвід роботи в сфері міжнародного туризму; отримають навчання, підготовку спеціалістами різноманітних сфер із декількох країн; матимуть нові знайомства із цікавими людьми з різних країн; можливість кар’єрного росту; можливість відвідання екскурсій по Болгарії та Греції.

Результатами міжнародної практики стануть нові навики та компетенції, отримання неформальної освіти, практичний досвід студентів, а також сертифікат міжнародного зразка.