Відбулась зустріч викладачок кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. О.Б. Маслійчук і доц. Л.О. Федини з промоції та профорієнтації для учнів шкіл міста Львова

08.04.2024 | 16:44

4 квітня 2024 року викладачки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка доц. О.Б. Маслійчук і доц. Л.О. Федина провели промоційний та профорієнтаційний квест для учнів шкіл № 96 і № 72 та ліцею «Оріяна» (м. Львів).

Під час зустрічі доц. Л.О. Федина ознайомила учнів та вчителів шкіл з особливостями навчання в Університеті, освітніми програмами, розвитком науки і виховним процесом на географічному факультеті та, зокрема, кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій.
Доцентка О.Б. Маслійчук професійно провела майстер-клас з виготовлення та дегустації п’яти видів пастили, органолептичної оцінку солодощів, ознайомила присутніх з виробами з цукрової флористики.

Щира подяка адміністрації шкіл № 96, № 72 та ліцею «Оріяна» (м. Львів), вчителям шкіл Гарматій О.Й., Пандяк О.І., Жуковській І.Р. за співпрацю, організовану профорієнтацію, а учням бажаємо успішно обрати свій освітній шлях!