Зустріч групи розробників освітньо-професійних програм урбаністичного спрямування на кафедрі географії України

14.05.2024 | 13:08

10 травня 2024 р. на кафедрі географії України в онлайн форматі відбулася зустріч групи розробників ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток” (ОР “Бакалавр”) і ОПП “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток” (ОР “Магістр”).

На зустріч було також запрошено представників студентів, що навчаються за зазначеними вище програмами (п. П. Пановик – група ГРФУ-31с, п. М. Кобрин – група – ГрУМ-11с), а також стейкголдерів (п. В. Загрійчук – провідний спеціаліст відділу вуличної інфраструктури, департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради; п. П. Мороз – фахівець із розроблення звітів зі стратегічної екологічної оцінки та оцінки впливу на довкілля, науковий співробітник інституту геології і геохімії горючих копалин у Львові, п. Б. Шустер – Голова офісу Львівської громади у м. Винники, член виконкому Львівської міської ради, депутат Львівської районної ради).
Гаранти освітніх програм проф. Р. Лозинський (ОПП “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток”, ОР “Магістр”) і доц. О. Стецюк (ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, ОР “Бакалавр”) розповіли про їх виконання, загрози та виклики перед початком вступної кампанії 2024 р., а також стан підготовки ОПП до акредитації.
Крім цього на зустрічі обговорювалися питання оновлення навчальних планів і внесення змін до складу групи розробників ОПП.