Захист звітів з виробничої практики студентів третього курсу бакалаврату (освітня програма “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”)

26.02.2024 | 20:19

22 лютого 2024 р. на кафедрі географії України відбувся захист звітів із виробничої практики студентів третього курсу бакалаврату група ГРФУ-31, які навчаються за освітньою програмою “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”.

Студенти представили результати власних польових та камеральних досліджень, що проводилися на базі структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, наукових, науково-дослідних підприємств та установ відповідно до наказу ректора.

За кожним студентом був закріплений науковий керівник від кафедри географії України та співробітник установи, де вони проходили практику.
Результати досліджень студенти оформили у вигляді звіту, а також представили щоденник практики.
Під час захисту звітів студенти продемонстрували належну теоретичну і практичну підготовку в сфері урбаністики, просторового планування та регіонального розвитку. Зібрані й опрацьовані під час практики матеріали є важливою складовою професійної підготовки студентів, їх буде використано під час написання курсової і кваліфікаційної робіт.
Вітаємо студентів групи ГРФУ-31, які навчаються за освітньою програмою “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, з успішним завершенням виробничої практики та захистом звітів!