На кафедрі географії України відбувся захист курсових робіт студентів групи ГРФУ-31с (ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”)

03.06.2024 | 13:11

Два дні, 28 і 30 травня 2024 р., на кафедрі географії України вперше проходив захист курсових робіт студентів бакалаврату, групи ГРФУ-31с, що навчаються за ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток” (спеціальність “106 Географія”). Для захисту було створено комісію, до складу якої ввійшли всі викладачі кафедри.
Тематика курсових робіт охоплювала широке коло питань міського планування і міського дизайну в різних містах України: громадські простори, електромобільність, розвиток веломереж, рекреаційні території, транспортна доступність, безбар’єрність, ревіталізація й ін.
Під час захисту студенти продемонстрували високий рівень набутих знань і вмінь за тематикою своїх досліджень.
Усі захисти супроводжувалися презентаціями. Важливим аспектом обговорення курсових робіт були напрямки продовження розпочатих студентами досліджень у процесі написання у 2024/2025 н. р. бакалаврських дипломних робіт.

Кафедра вітає студентів з успішним захистом курсових робіт та бажає, щоб розпочаті ними дослідження через рік завершилися так само успішними захистами бакалаврських робіт!