Вийшов друком посібник “Менеджмент у туризмі” авторства доцентів кафедри туризму

29.04.2022 | 10:21

Колектив кафедри туризму географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка вітає своїх колег – доцентів кафедри Манька Андрія Михайловича і Мандюка Назарія Любомировича з виходом у світ їхнього посібника “Менеджмент у туризмі”.
У сьогоднішніх непростих реаліях, ефективний менеджмент туристичної галузі виконує функцію тієї ключової ланки, що здатна вивести роботу туристичних підприємств на новий етап їх діяльності.
Коли галузь переживає непрогнозовані труднощі, зумовлені вторгненням держави-агресора, прогресивні креативні еліти цього напрямку бізнесу буквально в екстремальних умовах розробляють оптимізаційні нові підходи для того, щоб туризм відновлювався у найближчому майбутньому і збагачувався і розширював свої горизонти як на внутрішньому так і на зовнішньому туристичних ринках. Адже останні два місяці нескореності України беззаперечно доводять: ми така країна, яка гідно представляє себе на світовій арені і справа не лише у матеріальних ресурсах – наша основа і сила це духовність.

Недарма однією з ключових функцій менеджменту є мотивація, а мотивація – це завжди про людей, які працюють на благо розвитку і сталості туристичного бізнесу, роблять свою роботу настільки якісно, щоб потенційні клієнти ставали постійними. Висока якість надання туристичних послуг і злагоджена робота всіх галузей індустрії є найкращим маркетингом для туристичної сфери, особливо це актуально в сучасних реаліях.
Посібник “Менеджмент у туризмі” є практично порадником для майбутніх фахівців сфери туризму, він служить чітким орієнтиром для тих студентів, які невдовзі стоятимуть біля витоків відродження українського туризму – досконалого і унікального явища, що зовсім невдовзі буде презентувати СВОЮ чудесну Україну всьому світу вже зовсім по новому.

Тому велика подяка Андрію Михайловичу та Назарію Любомировичу за та таку змістовну, потрібну і дуже вчасну працю. Впевнені, що “Менеджмент у туризмі” стане гарним вектором і натхненням для розвитку туристичної індустрії України і економічної сфери в цілому. Бажаємо авторам натхнення, гарних наукових здобутків , талановитих студентів, а головне – доброго здоров’я і МИРУ!!!