Виїзне заняття на базі ресторану “Мамма” для здобувачів вищої освіти спеціальності “Харчові технології”

06.03.2023 | 11:07

Здобувачі вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”, студенти групи ГрХТ-11с із доценткою кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, к.т.н. Маслійчук Ольгою Богданівною провели виїзне заняття на базі ресторану “Мамма”. Сучасний сімейний ресторан “Мамма” знаходиться за адресою проспект В’ячеслава Чорновола, 99 з виглядом на парк 700-річчя Львова.
У закладі студентів гостинно зустрів найкращий кухар України 2021 року Максим Прихідько – переможець українського відбору до Bocuse D’or.
На першому поверсі ресторану знаходиться крафтова крамниця, в якій студенти ознайомитися із крафтовими продуктами (солодощі, шоколад, джеми, пастила, сир, ковбасні вироби і т. д.) та винами найвищої якості.
У меню ресторану “Мамма” представлено вишукані страви італійської та української кухні. В меню як знайомі, так і екзотичні страви, включно з варениками, піцою, українськими кручениками чи італійськими стейками. Тут і голець з сальсою, піца бруклінська з маринованими томатами, вареники чорні з яловичиною, крученики з курятини, ньокі з соусом болоньєзе. Багатий асортимент піци, яка готується на дровах у професійній італійській печі.
Максим Прихідько поділився професійними знаннями по технології, організації, виробничому процесу, сенсорному аналізі прийому продуктів у ресторані. Студенти побачили технологічний процес приготування та видачі страв, оскільки у закладі відкрита кухня.
Заклад надзвичайно комфортний, з вишуканим інтер’єром, сучасним стилем та концепцією. Для зручності з дітьми у дитячих візочках, а також для людей з інвалідністю – облаштований ліфт. Також є зручна дитяча кімната з іграми та розмальовками, діє дитяче меню та є окремий зал для сімейних святкувань.
Студенти та колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлюють щиру подяку Максимові Прихідьку за цікаву екскурсію та професіоналізм!