Вебінар для фахівців ресторанного бізнесу: Автоматизований курс «АВС-аналіз для оптимізації меню у Syrve»

20.02.2024 | 17:08

Доц. Філь М. І. разом зі студентами 3 курсу кафедри туризму прослухали прямий ефір онлайн-вебінар 20.02.2024 року. Вебінар Навчального центру Syrve для рестораторів та фахівців ресторанного бізнесу: «АВС-аналіз для оптимізації меню у Syrve».
Отримали теоретичні та практичні навички, а саме:
як застосувати АВС-аналіз у ресторані;
як визначити найбільш витратні страви.
як підвищити прибуток та збільшити ефективність роботи ресторану;
рентабельне використання ресурсів закладу для зниження витрат та збільшення прибутку тощо.

Дякуємо організаторам Навчального центру Syrve! Дякуємо ЗСУ!