Участь викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у курсі «Проєктна діяльність»

02.03.2023 | 10:49

З 17 січня по 14 лютого 2023 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.т.н., доц. Ольга Маслійчук, асист. Юлія Дорош успішно завершили навчання на курсі «Проєктна діяльність» та отримали Сертифікати (загальний обсяг курсу – 16 годин/ 0,5 кредита ECTS).
Курс «Проєктна діяльність» – це серія вебінарів про грантову діяльність для працівників Університету, яку організовував Центр маркетингу та розвитку, Відділ розвитку та фандрейзингу. Упродовж курсу учасники мали змогу прослухати лекції від досвідчених у проєктній діяльності працівників Львівського національного університету імені Івана Франка та успішних спікерів як українських, так і європейських фондів і програм (ERASMUS+, DAAD Ukraine, Horizon Europe, Український культурний фонд (УКФ), Транскордонна співпраця та інших грантодавців).
За результатами проходження курсу досягнуто наступних результатів:

  • проінформованість про основні можливості фінансування проєктів як від українських, так і європейських грантодавців;
  • розуміння створювати та реалізувати успішні проєкти в освіті, науці та культурі на національному чи міжнародному рівні;
  • самостійно та грамотно прописати основні етапи та елементи проєктної заявки;
  • дотримання логічності та правильності складання бюджету проєкту;
  • створення пілотного концепту власного проєкту на потенційне фінансування.

Висловлюємо велику подяку організаторам, викладачам курсу за цінні знання та практичні вміння! Сподіваємося на подальшу співпрацю та успішні результати!