Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у Х Міжнародній науково-практичній конференції “Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації”
6-7 квітня 2023 р. відбулась Х Міжнародна науково-практична конференція “Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації” в онлайн-форматі на базі ВНЗ “Київський національний університет культури і мистецтв” та ВПНЗ “Київський університет культури”.
У конференції взяли участь доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.е.н., доц. Галина Кушнірук і к.е.н., доц. Ірина Петлін, здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа Влада Корнєва, а також студентки IV курсу – Юлія Бережна, Марія Москва та Оксана Тимчук.
Мета конференції полягала у теоретичному узагальненні результатів наукових досліджень і розробці практичних рекомендацій щодо вирішення проблем розвитку та впровадження інновацій у сфері послуг.
У межах конференції відбулись секторальні модулі за такими напрямами:
- Теорія і практика розвитку готельно-ресторанного бізнесу.
- Стратегічні напрями формування та розвитку національного туристичного продукту.
- Соціально-економічні стратегії розвитку сфери послуг.
- Сучасні проблеми конкурентоспроможності індустрії гостинності.
Науковці кафедри взяли участь у роботі трьох секторальних модулів та представили результати наукових досліджень, зокрема:
- Галина Кушнірук, Влада Корнєва – «Сучасні тенденції розвитку wellness-готелів курорту Східниця»
- Ірина Петлін, Марія Москва – «Проблеми і перспективи розвитку замкового туризму у Львівській області»
- Ірина Петлін, Оксана Тимчук – «Особливості розвитку подієвого туризму в Україні в сучасних умовах»
- Ірина Петлін, Юлія Бережна – «Особливості розвитку гастрономічного туризму Франції»
Учасники конференції отримали Сертифікати.
Щира подяка організаторам конференції, доповідачам пленарного засідання, учасникам, гостям конференції, модераторам!