Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у ІІ Міжнародній науковій конференції «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації»

22.12.2021 | 11:12

17 грудня 2021 року студенти IV курсу спеціальності 242 «Туризм» Олег Гошко  та Марта Дорош під керівництвом к.е.н., доцента Петлін І.В. взяли участь в роботі ІІ Міжнародної наукової конференції «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації», організованої  Міжнародним центром наукових досліджень, м. Херсон.

На конференції студенти отримали можливість ознайомитися з актуальними на сьогоднішній день напрацюваннями науковців та представити власні доповіді. Зокрема, Олег Гошко поділився результатами дослідження на тему «Спортивний туризм: підходи до визначення та особливості розвитку», в якому розглянув різні підходи вітчизняних та іноземних науковців до трактування поняття «спортивний туризм» та окреслив особливості його розвитку в сучасних умовах.

Марта Дорош презентувала своє дослідження на тему «Тенденції розвитку туризму в Туреччині», в якому вивчила динаміку внутрішнього та зовнішнього туризму Туреччини та обґрунтувала заходи щодо пожвавлення його розвитку.

За результатами проведення конференції учасники отримали сертифікати.

Науково-педагогічний колектив Кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ і студенти висловлюють щиру подяку організаторам конференції!