Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у XI Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

18.05.2022 | 13:42

17 травня 2022 р. відбулася XI Всеукраїнська науково-практична конференція присвячена 70-річчю з дня народження професора В. Ф. Доценка «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».
Участь у конференції взяли доц. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Маслійчук О. Б. та студенти спеціальності 181 «Харчові технології» – Красько Дарина (IV курс) та Мартьянова Анастасія (ІІІ курс).
На пленарному засіданні було заслухано ряд актуальних виступів щодо  cучасних трендів у готельно-ресторанному бізнесі. Під керівництвом доц. Маслійчук О. Б. студенти підготували свої наукові напрацювання, які презентували під час роботи секцій:

  • Красько Дарина: «Сучасні технології приготування страв та напоїв для вегетаріанського харчування в ресторанному господарстві» (секція «Інновації в організації дитячого, дієтичного та аюрведичного харчування»);
  • Мартьянова Анастасія: «Використання екотрендового посуду в ресторанному бізнесі» )«Інноваційні ресторанні технології»).

Висловлюємо вдячність організаторам за можливість взяти участь у роботі конференції, презентувати свої наукові напрацювання!
Щиро радіємо співпраці та очікуємо подальших наукових зустрічей!