Вручення дипломів бакалавра студентам спеціальності Туризм і Готельно-ресторанна справа

20.07.2023 | 12:28

19 липня 2023 року, у 26 аудиторії географічного факультету відбулась урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра студентам спеціальності “Туризм” і “Готельно-ресторанна справа”. Декан географічного факультету Володимир Біланюк  нагадав про складний період навчання (пандемія і війна) та запросив хвилиною мовчання вшанувати загиблих героїв війни, що навчались на географічному факультеті.

В урочистій обстановці відбулось вручення цьогорічним випускникам дипломів бакалавра. Їх запросили продовжити навчання на магістерських студіях на географічному факультеті.

В урочистій церемонії вручення бакалаврських дипломів за спеціальністю “Туризм” взяла участь Ольга Карпінська – вдова загиблого на війні доцента кафедри туризму Михайла Гамкала. У цей же день було опубліковано Указ Президента про нагородження Гамкала Михайла  Зеноновича орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

Цього року вперше церемонія вручення дипломів відбулась на географічному факультеті, що створило невимушену і домашню обстановку для учасників події. Студенти підтримали пропозицію декана щодо проведення урочистостей із вручення бакалаврських дипломів у приміщенні географічного факультету. Спільні фото з викладачами стали своєрідною подякою за проведені роки на географічному факультеті.