Триває навчальна практика «Вступ до фаху» для студентів 1-го курсу бакалаврату спеціальності «Харчові технології» кафедри готельно-ресторанна справа та харчових технологій

01.07.2024 | 16:13

Ознайомча навчальна практика «Вступ до фаху» у студентів І-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» триває впродовж 3-30 червня 2024 року.

Під час практики студенти знайомляться з програмою практики, працюють над індивідуально-пошуковими завданнями, а також вивчають роботу закладів ресторанного господарства.
Зокрема, 20 червня студенти побували на екскурсії у конференц-готелі «Супутник», яку провів адміністратор ресторану Ігор Була.
Студенти вивчили весь виробничий цикл випуску ресторанної продукції, починаючи від складських приміщень, виробничих цехів до відпуску готових страв у торговому залі ресторану. Також студенти ознайомились з різними видами меню, формами обслуговування, підготовкою банкетного залу та VIP-залів для обслуговування, роботу літньої тераси. Інтерес у студентів викликало спілкування із директором ресторану Богданом Івановичем Івашківим.

21 червня 2024 року студенти відвідали готельно-ресторанний комплекс «Гранд- Готель». Екскурсію проводили адміністратори Ліля Саджаниця та Володимир Самарчук.
Студенти ознайомились із локаціями, специфікою роботи ресторану, лобі-барів, формами обслуговування при харчуванні у номерах готелю, з асортиментом продукції міні-барів у номерах, з різними видами меню, авторськими стравами, асортиментом напоїв, зокрема, вин, а також побували в номерах готелю. Цікавою була історична довідка про цей готель.

Не менш цікавою та пізнавальною була екскурсія для студентів у «БАНКГОТЕЛЬ» (25 червня 2024 року). Студенти мали можливість побачити, як організовується харчування учасників конференції, яка в цей день проходила у конференц-залі готелю. Ознайомились із авторським меню Стефано Антоніолі – амбасадора автентичної італійської кухні, винною картою ресторану «SAFE». Ознайомчу екскурсію проводила менеджер Ольга Капеліста.
Колектив та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка висловлюють щиру вдячність керівництву готельно-ресторанного комплексу «Супутник», зокрема, директору ресторану Івашківу Богдану Васильовичу, адміністратору Ігорю Булі, керівництву готельно-ресторанного комплексу «Гранд-Готель», адміністраторам Лілі Саджениці, Володимиру Самарчуку, керівництву «Банк-Готелю», менеджеру готелю Ользі Капелісті за цікаві пізнавальні екскурсії та здобутий практичний досвід.