Стажування працівників кафедри туризму у 2022 році

03.06.2022 | 17:24

Колектив кафедри туризму вітає завідувача кафедри туризму, професора, доктора економічних наук Марту Пилипівну Мальську та доцента кафедри туризму, кандидата географічних наук Андрія Михайловича Манька із отриманням сертифікатів про стажування.
Міжнародне стажування Марти Пилипівни Мальської проходило в Університеті політичних наук і адміністрації Опольського університету у Польщі з 28.02 2022 р. до 30.05 2022 р. в м. Ополе (Польща) і запам’яталося активною участю професора у конференціях та наукових семінарах, організованих університетом. Стажування Марти Пилипівни Мальської було відзначено міжнародним сертифікатом.
Андрій Михайлович Манько проходив стажування у сфері «Вдосконалення викладацької майстерності» у Львівському національному університеті ім. І. Франка у період з січня 2022 р. по квітень 2022 р. Основними модулями стажування були: «Система вищої освіти України. Академічна доброчесність»; «Soft Skills компетенції викладача вищої освіти»; «Інформаційні технології в освітньому процесі». Стажування відзначено сертифікатом.
Дякуємо адміністрації ЛНУ ім. і Франка і особливо декану географічного факультету Володимиру Івановичу Біланюку за його ініціативу і створення можливостей для стажування. Такі кроки істотно сприяють зміцненню міжнародних зв’язків у науковій сфері, створюють платформу для можливостей розвитку сучасної науки.