Співпраця зі стейкхолдерами – готелями міжнародної мережі Accor Group

01.12.2022 | 10:37

30 листопада 2022 р. відбулась професійна зустріч представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка та готелю Ibis Styles Lviv Center міжнародної мережі Accor Group. У зустрічі взяли участь Ігор Пандяк – завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, Галина Кушнірук – гарант ОПП «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти, Андрій Заруба – Front Office & Reservation Manager та Галина Козловська – менеджерка з продажів готелю Ibis Styles Lviv Center.

Учасники зустрічі обговорили важливі напрями співробітництва у 2023 році, які заклали в основу підписаного Договору про співпрацю, зокрема:

  • проходження виробничої практики студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у готелях міжнародної мережі Accor Group;
  • проведення тренінгових, навчальних занять на базі готелів Ibis Styles Lviv Center та Ibis Lviv Center;
  • працевлаштування випускників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»;
  • підвищення кваліфікації, стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій;
  • вдосконалення ОПП «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій націлений на тривалу ефективну співпрацю з готелями міжнародної мережі Accor Group у напрямку практичної підготовки висококваліфікованих фахівців та забезпечення якості освіти!