Співпраця з гастрономічним хабом “PRO100HUB” – крок до підготовки кваліфікованих фахівців у сфері гостинності

12.09.2021 | 18:14

8 вересня 2021 р. підписано угоду про співпрацю між кафедрою готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка і гастрономічним хабом “PRO100HUB”.
У зустрічі та підписанні угоди взяли участь Ігор Григорович Пандяк, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка, к. г. н., доцент, Ольга Богданівна Маслійчук, к. т. н., доцент кафедри та Андрій Валовий, директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів “Західна шеф група”, засновник та член правління Українського кулінарного союзу, гастрономічного проекту  “13 шефів”  та гастрономічної площадки “PRO100HUB”. Угода спрямована на взаємну співпрацю сторін шляхом поєднання наукового потенціалу викладачів кафедри та практичного досвіду фахівців сфери гостинності з метою здійснення успішної практичної підготовки студентів спеціальностей “Готельно-ресторанна справа” та “Харчові технології”.
Під час зустрічі сторони обговорили ключові вектори наукової, науково-
практичної та інноваційної діяльності у сфері гостинності. Угода передбачає забезпечення професійного розвитку студентів під час проходження навчальної та виробничої практик на базі гастрономічного хабу “PRO100HUB”, участі у спільних заходах, зокрема професійних гастрономічних майстер-класах, тренінгах, семінарах, конкурсах, фестивалях, круглих столах та науково-практичних конференціях. Також планується залучати представників гастрономічного хабу до викладацької роботи та до інформаційно-консультативної допомоги для ефективного облаштування лабораторії «Харчових технологій та ресторанного обслуговування», що функціонує при кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка.
Гастрономічний проєкт “PRO100HUB” – це інноваційний майданчик для комунікації фахівців у сегменті HoReCa. Цей простір сприяє обміну досвідом, професійним знайомствам, обговоренню актуальних тем, навчанню та вдосконаленню професійної майстерності представників сфери гостинності. Хаб “PRO100HUB” знаходиться за адресою м. Львів, вул. Хуторівка 4б. Колектив кафедри націлений на тривале ефективне партнерство та реалізацію цікавих спільних тренінгових і науково-дослідних проєктів!