Співпраця кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій з Reikartz Hotel Group у рамках роботи зі стейкхолдерами

11.02.2022 | 14:44

10 лютого 2022 р. відбулася зустріч представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка та Reikartz Hotel Group.  У зустрічі взяли участь завідувач кафедри доц. Ігор Пандяк, гарант освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти доц. Галина Кушнірук, керівник Reikartz Travel Ukraine Христина Кагуй та HR Director у Reikartz Hotel Group Ольга Зубань. У рамках роботи зі стейкхолдерами обговорено основні напрями співпраці у 2022 році, зокрема:

  • вдосконалення освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти;
  • проведення тренінгових, навчальних занять на базі готелів Reikartz Dworzec Lviv, Reikartz Medievale Lviv та  Reikartz Mural Lviv;
  • проведення стейкхолдерами актуальних вебінарів для магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

У результаті зустрічі вирішено посилити спрямованість навчального плану освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» на вивчення дисциплін іноземними мовами. Було запропоновано читати дисципліну «HR-менеджмент» англійською мовою, враховуючи зростання важливості знання англійської мови як мови міжнародного спілкування фахівцями індустрії гостинності. Це дасть можливість удосконалювати практичні навички вільного володіння та використання англійської мови у професійній сфері.

Колектив кафедри націлений на тривалу ефективну співпрацю з готелями національної мережі Reikartz Hotel Group у напрямку практичної підготовки висококваліфікованих фахівців індустрії гостинності та співпрацю з стейкхолдерами для забезпечення якості освіти.