Міжнародний науковий круглий стіл «Розумне споживання в ресторанній індустрії» («Sustainable consumption in restaurant industry»)

27.01.2023 | 16:39

25 січня 2023 р. представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – доц. Кушнірук Г.В., доц. Майкова С.В., доц. Маслійчук О.Б. та старший викладач Максимець О.Б. долучилися до роботи Міжнародного наукового круглого столу «Розумне споживання в ресторанній індустрії» («Sustainable consumption in restaurant industry») на запрошення колег із кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка Національного університету харчових технологій.
У рамках семінару заслухали доповіді – Софії Кьоніг (компанія «BÜCHI Labortechnik AG», Швейцарія), Марка Юкіч та Ясміни Луцінац (Осієцький університет імені Йосипа Юрая Штросмаєра, Хорватія), Амана Бабу Перумаля (Чжецзянський університет, Китай), Ірини Гріненко (Інститут продовольчих ресурсів НААН України).
Учасники Міжнародного наукового круглого столу розглянули актуальні питання розумного споживання в ресторанній індустрії, а також надзвичайно важливим став обмін досвідом щодо безпечного виробництва кулінарної продукції та обслуговування в ресторанній індустрії.

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку колегам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка Національного університету харчових технологій за міжнародний досвід в ресторанній галузі.